BLACK FRIDAY SALE! 1+1 gratis op de strips & 35% korting op de whitening kit

0

Je winkelwagen is leeg

Over Dopewhite.

Dopewhite bestaat al sinds 2018 en is sindsdien hard gegroeid. Deze groei hebben we mede te danken aan onze influencers, die zich sinds dag een aan ons hebben gewijd. Klik hieronder op je favoriete influencer en kom er achter waarom zij onze producten gebruiken.

DIt is iets wat niet bij smilewhite staat, maar dit lijkt me wel iets om uniek in te zijn. Elke “belangrijke” influencer kan een eigen pagina krijgen waarin er kort word verteld waarom zij gebruiken maken van de strips. Hiermee ben je uniek en kan je meer brand loyalty creeeren, zowel van de influencers als van hun/jouw volgers (in my opinion ofcourse).

Service
Hier komt een kleine toelichting onder de titel. Kleine tekst is genoeg
Service
Hier komt een kleine toelichting onder de titel. Kleine tekst is genoeg
Service
Hier komt een kleine toelichting onder de titel. Kleine tekst is genoeg

Waarom Dopewhite?

Onze klanten kiezen voor DOPEWHITE omdat bij elk product dat wij leveren gestreefd wordt naar de hoogste kwaliteit en omdat wij onze producten continu blijven verbeteren. Bovendien zijn al onze producten 100% vegan en worden ze onder menselijke omstandigheden geproduceerd. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige ingrediënten terwijl we de prijs voor de klant zo laag mogelijk houden

Dopewhite producten.

Waar technologie en e.ciëntie samenkomen.

Om de goede kwaliteit van onze producten te waarborgen gebruiken we moderne technologieën en de beste samenstellingen van ingrediënten. Daarnaast blijven we onze producten continu verbeteren met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van tanden bleken. Hierdoor kunt u als klant altijd zeker zijn een product van de hoogste kwaliteit in huis te halen. Om het gebruiksgemak verder te verhogen, zijn al onze producten peroxide-vrij. Dit voorkomt dat u last krijgt van pijn of langdurige gevoeligheid na het bleken.

Waar staat Dopewhite voor?

Voor ons is het belangrijk om unieke en kwalitatieve tanden-bleek producten te ontwikkelen zonder dat onze klanten hier te veel voor hoeven te betalen. Daarom hebben wij er voor gekozen om als merk onze winstmarges enorm te verlagen, dit omdat wij eerlijkheid en transparantie belangrijker vinden.

Onze producten zijn veilig, eDectief en makkelijk te gebruiken. Doordat wij voorname gebruik maken van natuurlijke producten, bleek je niet alleen de tanden, maar voed je ze tegelijkertijd.